Tai Chi-fest torsdag d. 7. maj kl. 19.15 til 21.15! Kom og vær med!

Tai Chi er et gammelt træningssystem, der i århundreder er blevet udøvet i Kina, og fornylig blevet populært i den vestlige verden blandt folk fra alle samfundsgrupper. Tai Chi blev udviklet af taoistiske munke, som et supplement til deres meditation for ikke alene at træne sindet, men også kroppen. Det består af 108 blide, drejende og udspændende bevægelser, som systematisk træner hele kroppen, samtidig med at sindet stilnes.

FestoKlubo har nu besluttet at prøve kræfter med denne form for fest. Der er begynderhold tirsdag, onsdag og torsdag. FestoKlubo Tager en prøvetur på torsdagsholdet og ser hvor festen ender. Tai chi-klubben ligger ligeledes vægt på socialt samvær. Tai chi-festen kommer rundt omkring i byens parker når vejr og stemning ikke kan få den til at lade være. Ligesom esperantister mødes tai chiister på tværs af nationale grænser og udveksler dermed erfaringer og kendskab til andre kulturer.

Vi forventer at deltage i festen d. 7. maj kl. 19.15 til 21.15, men ring lige på +45 24298438 for at være helt sikker, men ellers bare duk op :D

Ni tai-chi-umos la 7an de majo, inter 19.15 kaj 21.15. Telefonu al +45 24298438 aux simple venu :)

Sted: Thorsgade 59, 1 mf. se evt. www.taoisk.dk

Loko: Thorsgade 59, 1 mf, aux venu cxe Upsalagade 10 cxirkaux la 18a horo.

Skriv en kommentar